Online Emlak Pazarlama İlan Siteleri

Online Emlak Pazarlama İlan Siteleri

Emlak ilan siteleri için haritadaki her bilgi önem taşıyor. Ev satın alma kararında, lokasyon en önemli verilerin başında yer alıyor
7/24/2018 7:55:31 PM tarihinde eklendi ve 822 kez görüntülendi.

Emlak İlan Siteleri Online Pazarlama Stratejileri

Türkiye’de emlak ilan siteleri son birkaç yıldır farklılaşmaya çalışıyor, ciddi yatırımlar yapıyor. Sektörü tekrar şekillendiriyor. Türkiye’de online emlak ilan sektörü, bu sayede yeni özellikler ekliyor, kendini geliştirmeye çalışıyor. Bu rekabet müşteriye yansıyor. Bu noktada emlak ilan siteleri için online pazarlama stratejilerini site üstünde geliştirebileceği bazı özellikler şu şekilde:

Emlak Online Pazarlama

Satılık ev ile ilgilenen kişilerin çoğu kredi kullandığı için, bu bilgiyi vermek ve kredi kullandırma üzerinden komisyon geliri sağlanıyor.

Emlak İlanları için Dijital Stratejiler:

Emlak ilan siteleri için haritadaki her bilgi önem taşıyor. Ev satın alma kararında, lokasyon en önemli verilerin başında yer alıyor. Çevrede bulunan yakın okullar, aile müşterilerinin ilgisini çeken bir bilgi. Türkiye’de henüz bu veri kullanıcılar ile site üzerinde yeni yeni paylaşılmaya başlandı. ‘

İlan Siteleri İçin Dijital Pazarlama Stratejileri

Yine başarılı online emlak ilan sitelerinin uygulamalarına baktığımızda bazı filtreleri otomatik kullandığını görüyoruz. Güvenli bölgede bulunan, havuzu olan, mutfağı yenilenmiş veya ‘ tutarın altında ev’ bakıyor olanları kolayca ilgili ilanlara indirebilirsiniz. Bu tip uygulamalar ilanın en alt sayfasında sitede kalma oranını yükselten, sayfa görüntülenmeyi attıran kolayca entegre edebileceğiniz bir çözüm.

İlan Siteleri İçin Dijital Pazarlama 

 Yakındaki sosyal alanlar ve ulaşım bilgileri gibi bilgilerin daha net ve güvenilir olduğu bir ara yüz. Harita bilgilerinden kolayca alabileceğiniz veriler mevcuttur.

online pazarlama stratejileri emlak sektörü emlak ilan siteleri online pazarlama

Bir başka geliştirilebilecek konu, emlak fiyatları ile ilgili konutun tahmini fiyatı, piyasa ederi hakkında fikir alabiliyorsunuz. Bu Kısıma Türkiye’de emlak siteleri yeni girdi fakat yine kullanıcı için değer katan bir özellik.

Onlie Emlak Sektörü İçin Fikirler

Türkiyede emlak ilanları sektörü için kolay kazanımları uygulayarak sektörde fark yaratacak, müşteriye değer katacak çözümler oldukça basit aslında.

Yorumlar