Diyarbakır Bağlar’da daire fiyatları yükseldi?

Diyarbakır Bağlar’da daire fiyatları yükseldi?

ilanlarda.com’un araştırdı; Diyarbakır’ın konut projelerinin yoğun olduğu bağlar, emlak yatırımı yapacakların ve ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında.
7/2/2017 2:08:15 PM tarihinde eklendi ve 551 kez görüntülendi.

Diyarbakır Bağlar’da daire fiyatları yükseldi?

Diyarbakır’ın Yeni konut projelerinin olduğu bağlar bağcılarda, emlak yatırımı yapacakların ve ve sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında.

Bağlarda’da durumu

 Bağlar’da konut  fiyatları hangi aralıkta? Bağlar Bağcılar semtin’de 150 metrekarelik ortalama bir dairenin satış fiyatı nedir? Bağlar Bağcılarda satın alınacak bir daireye ödenecek satış fiyatı, dairenin kiraya verilmesi durumunda ne kadarlık sürede yatırımcısına geri dönüyor?

İlanlarda.com tarafından ücretsiz olarak sunulan verilere göre, nüfusu 377.936 bine yaklaşan Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ortalama 150 metrekare büyüklüğünde bir dairenin satış fiyatı ve kira değeri ile ilgili rakamsal bilgiler şöyle:

Bağlar, Diyarbakır’ın emlak yatırımında prim vadeden ilçeleri arasında ikinci sıralarda yer alıyor. Yeni inşaat projelerinin hızla devam ettiği, binalar ve markalı konut projelerinin yükseldiği bağlar ilçesi bağcılar semti, Nevroz alanı,  yeni hava alanı, kamışlı bulvarı, yeni hal, yeni koy, otogar semtlerinde hem doğru emlak yatırımı yapmak isteyenlerin hem de ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında.

Bağlar ’da 150 metrekarelik dairelerin satış fiyatları

 Satış fiyatı minimum 120 bin ve maksimum 200 bin TL olarak belirtiliyor.

Bağlar satış fiyatları trendi ise metrekare başına 2016 yılında 700 TL iken, bu rakam 2017 yılında metrekare başına 1 bin 300 TL olarak ölçülüyor.

 Bağlar ‘da 150 metrekarelik dairelerin kira fiyatları

Kira fiyatı minimum 500 TL ve maksimum 800 TL değerinde.

  Bağlar kira fiyatları trendi ise metrekare başına 2016 yılında 3.333 TL iken, bu rakam 2017 yılında metrekare başına 4.50 TL’ye yükseldi.

 Kiraya verilen konutun geri dönüş süresi 19 yılı buluyor.

Yorumlar