Akıllı Ev Trendleri Teknolojisi

Akıllı Ev Trendleri Teknolojisi

Akıllı kapı kilidi, telefonunuzun yaptığı gibi anahtar yerine parmak izinizle çalışarak size ve önceden onaylanmış diğer 99 kişiye evinize erişim imkanı sunar.
3/5/2019 9:15:14 AM tarihinde eklendi ve 1116 kez görüntülendi.

Yeni Ev Trendleri Teknolojisi

Eğlenceden ekonomiye, her şey bu yeni akıllı ev trendleriyle çözülebilir.

Bir akıllı ev kullanan biridir akıllı teknoloji 'öğrenmek' ve veritabanlarını, sensörler ve kablosuz bağlantı kullanarak ev ve yaşam tarzlarında kısmi düzenleyen hareket edebilir cihazları, yani. Bu trendlerin bazılarına yatırım yapmaya karar verirseniz, gelecek yıllar için sizinle ilgilenecek geleceğe hazır bir eve sahip olacaksınız.

Bir çok ihtiyacınızı gören ve hayatınızı kolaylaştırmak için aktif çalışan bir ev ister misiniz? Böyle bir şey pazara ulaşan akıllı ev trendleri sayesinde  gerçekleşebilir.

Ekonomi için akıllı ev

Her şey evinizde sahip olduğunuz ürün ve hizmetleri artırmakla ilgili değil: Bazen akıllı ev teknolojisi, hem para hem de enerji tasarrufu için onları ne zaman kapatacağınızı bilmekle ilgilidir.

Nest termostatı, evinizi ve suyunuzu sadece ihtiyacınız olduğunda ısıtmak için enerji kullanarak programınızı öğrenebilir. Telefonunuzdan da kontrol edebilirsiniz, böylece termostatı ayarlamak için yataktan kalkmanıza gerek kalmaz. Nest ayrıca uzaktan çalışır, böylece normal zamana göre koşmuyorsanız bile, sıcak bir karşılama lüksünü garanti etmek için eve giderken açabilirsiniz .

Eğlencede akıllı ev trendleri

Eğlence cihazlarınızı evin geri kalanına bağlayabilen kablosuz hoparlör sistemlerinin artan popülaritesi ile, müziğinizi evin her yerinde dinleyebilirsiniz. Bunun doğal uzantısı, ufuktaki aygıtlarla (Amazon'un yeni duyurulan Fire TV gibi) canlı TV ve yayın gösterilerini ve filmleri eğlence sisteminizden cihazlarınıza yayınlayabilir, böylece istediğiniz yerde istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. senin evin.

Ancak bu yalnızca ses ve video oynatma ile ilgili değil: sizi de dinleyebilecek bazı cihazlar var. Amazon'un Alexa gibi sanal asistan sistemleri ufukta bir Alexa robotuyla gelişmeye devam edecek gibi görünüyor.

Güvenlik için yeni akıllı cihazları

Bir evin anahtarını kaybedecek kadar talihsizseniz, güvenliğinizi riske sokabilecek bir kişi tarafından çalındığını ya da basitçe toplanıp toplanmayacağını merak ederken belirleyebileceğiniz paniği bilirsiniz.

Diğer akıllı ev trendleri, ürün ve hizmetlerin aşırı kişiselleştirilmesine yönelttiği gibi, güvenlik için yeni akıllı ev ürünleri de istisna değildir. Akıllı bir kapı kilidi, tıpkı telefonunuzun yaptığı gibi bir anahtar yerine parmak izinizle çalışarak size ve önceden onaylanmış diğer 99 kişiye evinize erişim imkanı sunar.

Sonuç

Akıllı teknoloji, kendi başına takip etmek için heyecan verici bir konudur, ancak sizin için mümkün olan en büyük faydayı sağlayabilmek için, evinizdeki teknolojinin, değerli bir şekilde değiştirdiği sistemde gelişmesi gerekir. Bu size daha fazla özgürlük vererek, kısa yollar sunarak veya uzun vadede zamandan veya paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Akıllı ev teknolojisi için alışveriş yaparken bu kriterleri göz önünde bulundurun ve kendi yaşam tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun hale getirin.

Yorumlar