Gayrimenkul Al-Sat-Kirala

Gayrimenkul Al-Sat-Kirala

İlanlarda.com kurumsal üyelerimize üyeliklerinin başlangıcından itibaren gayrimenkullerinin daha çok alıcıya ulaşmasına kadar profesyonel çözümler sunuyoruz.
3/23/2018 9:27:07 AM tarihinde eklendi ve 1931 kez görüntülendi.

 Emlak Al-Sat-Kirala 

Genç girişimciler tarafından www.ilanlarda.com olarak Türkiyede kurulan kurumsal alt yapısı ve profesyonel ekibi ile günümüzde vazgeçilmez olan internet ve ilan sektöründe var olduğunu kanıtlamış olup 2015 yılı itibari ile tüm Türkiye’de hizmet vermeye başlamıştır.

İlanlarda.com olarak kurumsal üye işletmeler üyeliklerinin başlangıcından itibaren gayrimenkullerinin daha çok alıcıya Ulaşmasına kadar geçen süreçte profesyonel çözümler sunuyoruz.

İhtiyacınıza uygun üyelik paketleri  ilanlarda.com’a üye olun Emlak sektöründeki doğru adreste yerinizi alın.

Günlük binlece kişiye erişim sağlayan, emlak ilan sitesinde yerinizi hemen alın, ilk 1 ay ücretsiz  kurumsal üyelik avantajlarıyla aramıza katılın.

Tek üyelik ile birden fazla alanda ilan verme ve platformda yer alma imkanına sahip olacksınız.

www.ilanlarda.com da alıcılarla buluşmak için bir çok platform var.’’facebook, twetwr,linkedin, Google plos, yutube,pinteres,instagram gibi sosyal mecralarda da ilanlarınız yayınlanmış olur ve her zaman her yerde kullanıcısına ulaşır.

İlanlarda. com web Sitesinde üyelik Seçenkleri

‘’ilanlarda.com Üyelik Seçenekleri ‘’ ile  İlanlarınızı ön plana çıkararak daha çok alıcı ve ziyaretçiye daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkulünüze alıcı  veya kiracı bulmanız kolaylaşır.

www.ilanlarda.com'da öne çıkan işletmelerin portföylerinin olduğu il ve ilçede emlak arayanların size direk ulaşmaları ve rakiplerinizin arasında ilan listeleme sayfasında öne çıkmanızı sağlamak için ‘’öne çıkan işletmeler’’ arasında yerinizi alın.

Emlak arayanlar öncelikli olarak siznle iletişime geçsin

İLANLARDA.com Destek

İhtiyaç duyduğunuz her an müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Destek Hattı: 0 850 777 02 73

 

Yorumlar