Emlak İlan Sitelerinin Ücret Bilgileri

Emlak İlan Sitelerinin Ücret Bilgileri

Emlak sektöründe hem emlak danışmanları hem de alıcı ve satıcı müşteriler internet ortamında açılan emlak ilan siteleri üzerinden alış ve satış yapmaya başladı
6/2/2017 8:52:12 AM tarihinde eklendi ve 801 kez görüntülendi.

Türkiye'deki Emlak İlan Sitelerinin İstatistikleri ve Kurumsal Ücret Bilgileri

Emlak sektörünün Türkiye’de geliştiği son yıllarda internetin hayatımıza girmesi ile büyük yatırımcılar emlak ilanlarını sanal ortama taşımaya başladılar ve bu bir devrimi beraberinde getirdi. Günümüzde hem emlak ofisleri ve emlak danışmanları hem de alıcı ve satıcı müşteriler internet ortamında açılan emlak ilan siteleri üzerinden alış ve satış yapmaya başladı.

Tüketicilerin de internet üzerinden alışverişe büyük rağbet göstermesi ile birlikte bu tarz emlak ilan siteleri çoğaldı. Sizler için hazırladığımız emlak ilan sitelerindeki ilan sayılarını ve istatistikleri incelediğinizde büyük rekabeti siz de göreceksiniz.

Türkiyede ilanlarda.com Zirveye Doğru Yol Aldı!

Yıl 2017 ve son durum bu istatistiklerin değişmekte olduğunu gösteriyor. Ekibimizin yaptığı son araştırmalara göre ilanlarda.com ilan sitemiz, arsa kategorisi hariç  konut, işyeri ve tesis kategorilerinde zirveye doğru yol alış durumda. Araştırmalarımız sonucunda elde ettiğimiz istatistik verilerini incelediğimizde İlanlarda.com’ın son ikiyıl içerisinde büyük bir atılım yaptığını net bir şekilde görebiliyoruz. Gerek reklam çalışmaları gerekse emlak teknolojisine verdikleri değerin bu büyümelerde büyük katkısı olduğuna inanıyoruz.

2016 yılı boyunca ilanlarda.com sitesi hakkında yayınladığımız yeniliklere bir göz attığımız zaman bu büyüme başarısının neye dayandığını anlamak pek de zor değil. Geçtiğimiz yıl Son olarak pazarlama anlamında daha fazla kullanıcıya ulaşma fırsatını yakaladı. Emlak sektöründe uygulanabilen teknolojik yöntemleri sistemine entegre eden İLANLARDA.com, bu çalışmaların karşılığını almak üzere.

İşte sizler için hazırladığımız istatistik verileri… Aşağıdaki grafikler üzerinde gezinerek sayısal verilere doğrudan ulaşabilirsiniz.

Emlak İlan Sitelerinin Kurumsal Üyelik Ücretleri

Emlak ilan sitelerinin kurumsal üyelik ücretleri, emlak firmaları için büyük önem taşıyor. Öyle ki aylık veya yıllık olarak bu sitelere ödeyecekleri ücret karşılığında satış yapmaları ve kâr etmeleri gerekecek. Emlak firmalarının bu beklentilerinin farkında olan emlak ilan siteleri, farklı bütçelere göre farklı ücret paketleri sunuyorlar. Böylece kendi bütçenize uygun olan paketi seçebiliyorsunuz. Farklı paketlerin yanı sıra farklı bölgelere göre ücret farklılıkları olduğunu da görebiliyoruz. Dolayısıyla Ankara için verilen paket ücreti ile Diyarbakır için verilen paket ücreti aynı olmuyor.

Bunlara ek olarak üyelik paketleri içerisinde farklı hizmetlerin de sunulduğunu görmek mümkün. Örneğin ilanlarda.com ise ilk 3 ay hizmet alan ve memnun olmayan müşterilerine ücret üyelik ve ilan hakkı veriyor.

ilanlarda.com sitesi Tüm ilan sayıları ve ücretler yıllıktır. Bölgelere göre ücretler ve üyelik paketleri farklılık gösterebilir. Daha fazla bilgi için emlak ilan siteleri müşteri hizmetleri ile görüşmenizi tavsiye ederiz.

www.ilanlarda.com

4. Yılında Paketlerin Yıllık Ücretleri

Hoşgeldin Ücretsiz Paket –3 ilan – 0 TL

PRO Paket - 300 İlan 1.000 TL

 

Yorumlar