Emlak-Konut İlanları Diyarbakır

Emlak-Konut İlanları Diyarbakır

Diyarbakır Ve Tüm Türkiye'de ilanlarda.com Diğer Emlak İlan Sitelerinden Çok Daha Ekonomik Ve Daha Çok Avantajlar Sağlamaktadır.
7/3/2018 12:54:25 PM tarihinde eklendi ve 564 kez görüntülendi.

Diyarbakırda Satılık–Kiralık Emlak İlanları

İlan Sitelerine İlan Vermek

Diyarbakır’da Emlak Danışmaları Veya Emlakçılar Portföy Oluşturmak Ve Alıcı Müşteri Bulabilmek İçin İnternet İlan Sitelerine Yıllık Bayağı Bir Bütçe Ayırmak Zorundalar. Bunun Yanı Sıra Aylık İlan Verme Sınırı Var Ve Güncelledikleri İlanları İse Yine Aylık Emlak İlan Sayılarından Düşmektedir. Diğer Bir Taraftan Bakıldığında Emlak Sektöründe Rekabet Açısından Google Aramalarında Veya  Üyesi Olduğu Emlak İlan Sitesinde Ön Sayfalarda Yada Üst Sıralarda Görünmesi İçin Ayrıca Doping Ücreti Ödemek Zorunda. Bir Emlak Ofisinin Veya Bir Mülk Sahibinin Gayrimenkulünü Dairesini, Dükkanını, Arsasını, Arazisini, İşyerini Satmak Yada Kiraya Vermek İstediğinde Yıllık Üyelik Ücreti Dışında Extra Doping Ücreti Ödemek Zorunda. Doping Ücreti İse Ortalama Her Bir Emlak İlanı İçin 400-500 TL’dir

Sonuç Olarak Bakıldığında Diyarbakır Bölgesinde Bir Emlak Ofisinin Veya Bir Emlak Danışmanının Yıllık Ortalama Emlak İlan Sitelerine Dopingler Dahil Ödediği Ücret 10 Bin TL İle 15 Bin TL Arasında Değişmektedir.

ilanlarda.com' ile Avantalı Web İlan Sitesi

Diyarbakır Ve Tüm Türkiye’de 3 Yıldır İnternet İlan Ve Reklam Sitesi Olarak Sektörde Adından Söz Ettiren İlanlarda.Com Diğer Emlak İlan Sitelerinden Çok Daha Ekonomik Ve Avantajlar Sağlamaktadır.

ilanlarda.com’ un Sunduğu Uygun Fiyat, İlan Ve Reklam Avantajlarından Yaralanabilmek İçin www.İlanlarda.Com İnternet İlan Sitesine Üye Olmanız Yeterli.

Yorumlar