Evinizi düzenlemenin yolları

Evinizi düzenlemenin yolları

Evinizdeki kötü enerjiden kutlmak için ilanlarda.com internet ilan sitesinde önerilere bakınız
1/25/2017 10:01:10 AM tarihinde eklendi ve 522 kez görüntülendi.

   Evinizdeki kötü enerjiden nasıl kurtulursunuz?

Evimiz, hayatımızın tüm gidişatını belirleyebilir mi? Ancak düzenli bir ev, huzurlu bir hayatın da başlangıcını oluşturuyor.

son dönemlerde sık, sık karşılaştığımız  www.ilanlarda.com Köşe yazarı hayri karatay evimizdeki birkaç değişiklikle huzuru bulacağımızı söylüyor. Evde bereket, huzur, aşk gibi birçok konuda tüyolar veren ilanlarda .com ilan sitesi Köşe yazarı hayri karatay temelinde kozmik ve metafiziksel enerjiler bulunuyor. Sonucu ne olur bilemiyoruz ama “Bir enerji var hissediyorum” diyorsanızilanlarda.com ilan ve reklam portalını inceleyin.

Evin Girişi

1. Enerji akışı sağlamak için evinizden içeriye adım attığınız alanı sürekli temiz tutmayı unutmayın. Kapının hemen dibinde ayakkabılık ya da evinizin enerjisini kesecek şeyler koymaktan kaçını.

2. Evinizin girişine koyacağınız saksı bitkileri evin enerjisinin sürekliliğini sağlar.

3. Bu yılın  rengi olan kırmızıyı, kapınızda ya da duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Ancak kırmızı duvar baktığı yöne bağlı olarak kimi zaman şansızlık da getirebilir, bu sebeple kırmızı küçük eşyalar daha çok işinize yarayacaktır.

Oturma Odası

1. Evinizi sadeleştirmek ilk adım. Kendinizi ruhsal olarak kötü hissediyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, dolabınızdan ya da çekmecenizden başlayın.İşinize yaramayan veya kullanmadığınız eşyaları bir hayır kurumuna bağışlayarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

2. Çiçekler daima evinizdeki negatif enerjiyi yok ederek, güzel bir enerji verir. Bu nedenle evinizin enerjisinin pozitif olmasını istiyorsanız mutlaka saksı çiçeklerini evinizde bulundurun.

3. Sadece köşeleri yuvarlak olan mobilya kullanmak yeterli değildir. Odanın büyüklüğüne göre mobilyaları düzenlemek önemlidir. Küçük odada büyük mobilyalardan, büyük oda da küçük mobilyalardan kesinlikle kaçının.

4. Işık, enerjiyi etkinleştirir. Evinizin karanlık köşe ve alanları ihmal edilen düşüncelerinizi gösterir. Evinizin girişini ve karanlık noktalarını aydınlatmak iyi olur.

 Mutfak

1. Mutfağınızdaki gereksiz, eşyaları mutfaktan çıkarın.

2. Güvenliğiniz için bıçakları, tezgah üzerine yerleştirmektense mutfak dolabına yerleştirmeyi tercih edin. Yine mutfaktaki sivri ve ağır objelerden kurtularak kendinizi daha güvenli ve rahat hissedersiniz.

Yatak Odası

1. Yatak odanızda yatağınızın yönüne dikkat edin! Yatağınızı banyo ya da mutfağa bitişik bir duvara koymaktan kaçının. Bunun sağlık açısından negatif bir enerji yaydığı düşünüliyot.

2. Büyük aynalardan kaçının. Büyük aynalar bedeninizi yansıttığı için uykusuzluğa neden olur. Şayet yatağınızın karşısında ayna varsa üzerine bir örtü örterek uyumayı deneyin.

3. Yatak odanızda televizyon varsa, uyuyacağınız zaman fişi çekin. Bunun yanı sıra, tablet ve cep telefonu gibi elektronik cihazlarınızı yanı başınızda bulunması sirkadiyen ritmini (insanlarda 24 saatte bir tekrar eden ritimlerin günlük değişimleri) rahatsız eder. Bu sebeple uyurken elektronik cihazları başka bir odaya bırakmanız tavsiye edilir.

           İLANLARDA.com

Yorumlar