İnternet Reklamının Faydaları

İnternet Reklamının Faydaları

ilanlarda.com ‘a üye olup ilanlarınızı ve reklamlarınızı eklediğinizde ilanlarınız arama sonuçlarında, google ve diğer arama motorlarında ön sayfada çıkacak.
4/12/2017 9:00:49 AM tarihinde eklendi ve 439 kez görüntülendi.

İnternet Reklam çalışmasının İşletmeme ne gibi faydası olacak?

ilanlarda.com ilan sitesine üye olup ilanlarınızı ve reklamlarınızı eklediğinizde Bu çalışma işletmenizi tanıyan ya da tanımayan internet kullanıcılarının yapmış olduğu organik arama sonuçlarında, google görsellerde ve diğer arama motorlarında sizin sayfanızla buluşmasını, ilanlarınızın ve işletmenizin bulunabilirliğinin artmasını ve yapmış olduğunuz işlemlerle alakalı ve bulunduğunuz bölgelerle ilgili aramalarda arama hacminizin artması sağlanacaktır.

Size neden güvenmeliyim?

Cevap

ilanlarda.com işletmeniz ilan ve reklamlarınızın tanıtımı için uygun arama etiketlerini ve uygun makaleler ekleyerek  Google aramalarında ön sayfa taşımayı sağlar. Aynı ürünü arayan birden fazla kullanıcı aynı anahtar kelimeyi yazmayabilir. Bir kullanıcının yaptığı arama bir diğerine benzemediğinden dolayı yazılan anahtar kelimelerin nitelikleri birbirinden farklı olacaktır. Bu anahtar kelimeyi belirlemede kişinin konumu, ürünün niteliği, kişinin yaşanmışlığı gibi faktörler etkili olabilir. Bir kullanıcı satılık daire için güvenilir bir Emlak ofisini veya emlak danışmanıyla çalışmak isterken diğeri  uygun fiyata bir daire satın almak için  güvenilir  bir EMLAK Danışmanı veya Emlak Ofsi  aradığı için farklı anahtar kelimeler üzerinden googlede aramalar yapabilir. Kişilerin yaptığı bu tür doğal arama sonuçlarına organik arama denilmektedir.

Organik aramalarda ne zaman çıkmaya başlarım?

Cevap

SEO emek, süreç, bilgi gerektiren bir üründür. Bu nedenle organik aramalarda daha iyi yer almanızı sağlayabilmek için emek+süreç+bilgi =başarı formülü kullanılır. Belirlenen anahtar kelimelerde Google botlarının sayfalarınızı indeksleme sürecinden sonra organik aramalarda yer almaya başlarsınız.

Ödemeyi Nasıl Yapabilirim?

 Halkbank hesabına havale göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

İade Şartlarınız nelerdir?

Cevap

ilanlarda.com İle yaptığınız anlaşma ile ilan ve reklam platformu olarak faaliyet veren wwww.ilanlarda.com içerisinde ve Google ana sayfada uzman ekipler tarafınca belirlenen anahtar kelimelerde 30 iş günü yer almamanız durumunda anlaşma fes edilmektedir ve müşterinin isteği üzerine para iadesi yapılmaktadır. Para iadesi müşterinin talebi sonucunda, hizmetten yararlanmadığı ve illegal bir bilgi olması durumunda müşteri iade talebinden sonraki 30 iş günü içerisinde yapılmaktadır.

 Unutmayın İLANLARDA.com  Sizlere Faydalı Çalışmalar Yapmayı ve Sizleri Memnun Etmeyi Amaçlamıştır.

Yorumlar