Kurumsal ve Bireysel Kullanıcı İlan Siteleri

Kurumsal ve Bireysel Kullanıcı İlan Siteleri

kurumsal kullanıcıların hizmetine sunulan " ilanlarda.com Emlak ilan sitesi" uygulaması, artık bireysel kullanıcıların da hizmetine sunuluyor.
6/1/2017 1:10:38 PM tarihinde eklendi ve 437 kez görüntülendi.

 Kurumsal ve Bireysel Kullanıcı İlan Sitesi

www.ilanlarda.com emlak sitesi tarafından geçtiğimiz yıldan beri kurumsal kullanıcıların hizmetine sunulan  ilanlarda.com sitesi uygulaması, artık Türkiyenin dört bir yanında bireysel kullanıcıların da hizmetine sunuluyor.

ONKO Grup kuruluşu olan ilanlarda.com ilan sitesinden alınan bilgiler oluşturulan verileri, kullanıcılarına emlak ile ilgili pek çok farklı bilgi sağlıyor. Site, kiralık ve satılık gayrimenkullerin metrekare fiyatına, gayrimenkulün bulunduğu konum demografik verilere, gayrimenkule yakın okul, hastane gibi önemli kurumların bulunup bulunmamasına ve ulaşım imkânlarına dair bir çok veri sağlıyor. Ayrıca yine site sayesinde gayrimenkuldeki fiyat değişimleri lokasyon, yaş ve oda sayısına göre izlenebiliyor.

ilanlarda.com sitesinde ana sayfa üzerinde üye girişi yapılarak ilan yayınlanabilir.

Kullanıcı deneyimlerini en üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini belirten ilanlarda.com sitesinin CEO’su Hayri Karatay, çalışmalara devam ettiklerini söylüyor. Sitenin geçen yıl kurumsal kullanıcıların hizmetine sunulduğunu ve olumlu geri dönüşler alındığını bildiren Karatay, Hizmetimizin emlak piyasasına faydalı olacağına inandıkları sitenin, bireysel kullanıcıların hizmetine de sunularak daha çok kullanıcının bu hizmetten faydalanmasını hedflediklerini belirtiyor.

Yorumlar