Tüm Sektör İlanları

Tüm Sektör İlanları

Ziyaretçiler İşletme veya ilan ararken öncelikle ilan sitelerini kullanmaktadırlar. sizde işletmenizi ve ilanlarınızı ilanlarda.com'a ekleyebilirsiniz
1/16/2017 3:49:29 PM tarihinde eklendi ve 1477 kez görüntülendi.

Türkiye'de Tüm Sektör İlanları

İLANLARDA.com'da NELER YAPABİLİRSİNİZ ?

Türkiyede Hızla büyüyen İlanalarda.com ilan sitesi Sizde İlanlarınızı internet alanına eklemek istiyorsanız  yapmanız gereken Firma Ekle butonunu tıklayarak işletmenizin bilgilerini eklemek ve gönder butonuna tıklamak. Bilgileriniz  tarafımızdan onaylandıktan sonra  işletmeniz ve ilanlarınız  www.ilanlarda.com ilan sitesinde yayınlanacaktır.

İlanlarda.com'da Yapabilecekleriniz

1- Birden çok şirket ekleyebilirsiniz.......

2- Haber sayfası oluşturabilirsiniz...

 3- Firmanız  için eleman ilanları ekleyebilirsiniz..

4-Firmanızın ürünlerini ekleyebilirsiniz... 

5- Firmanıza özel ilanlar ekleyebilirsiniz....  

 6- Firmanıza özel sayfa oluşturabilirsiniz

7- Firmanıza özel arka plan resmi ekleyebilirsiniz....

8- Eklediğiniz firmanız anında eklenir ve Google’da yerini alır…

İLAN SİTESİ AVANTAJLARI

 Firma ilanlarınızı paylaşmanız sağlanacaktır. Müşteriler ilan veya firma ararken Google arama motorunu kullanırlar. Bunun için işletmeler iletişim, tanıtımlarını ve ilanlarını yaptırmak için en kolay yol www.ilanlarda.com sitesini seçiyorlar. 

PRO Üye olmak isteyen işletmelerin bilgileri ve İlanları ise portalımızın ilk açılış sayfasında daima en üst sıralarda gösterilir ayrıca her sayfada ziyaretçilerin kolay ulaşabilecekleri şekilde ilanlarda vitrinde olur.

Web sitemizde işlem yapmanız için üye olduktan sonra mail adresnize kullanıcı adı ve şifre gönderilir.www.ilanlarda.com linkinden  kendi kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıp kendiniz  her türlü ilan verebilirsiniz.

ilan sitesi ilanlarda.com  etik ve şafaflık  ilkesiyle hareket etmektedir. ilanlarınızı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanız ilanlarınızın ve firma sayfanızın daha çok ziyaretçi almasına olanak sağlayacaktır. 

Yorumlar