Türkiyenin en Kapsamlı İlan platformu

Türkiyenin en Kapsamlı İlan platformu

Ücretsiz ilan sitesine Sizde işletmenizi ve ilanlarınızı internet ortamına taşımak için ilanlarda.com'a üye olduktan sonra ekleyebilirsiniz.
1/16/2017 3:35:48 PM tarihinde eklendi ve 608 kez görüntülendi.

 TÜRKİYEDE ÇOK KAPSAMLI İLAN SİTELERİ

İLANLARDA.com ilan sitesi günden güne eklenen yeni firmalar ile hızla büyüyen bir ilan sitesidir. Sizde firmanızı ve ilanlarınızı internet ortamına  taşımak istiyor ancak bunun için bir bütçeniz yok ise  ücretsiz olarak hemen firmanızı ekleyebilirsiniz. Firma eklemek için  Yapmanız gereken Firma Ekle butonuna basarak işletmenizin bilgilerini yazmak ve gönder butonuna tıklamak. Bundan sonrası editörlerimiz tarafından incelenecektir. Eksik ve yanlış bilgiler düzeltildikten sonra işletmeniz www.ilanlarda.com sitesinde yayınlanacaktır. Sitemize eklenen firmalar  başta Google olmak üzere diğer arama motorları sayfalarında yerini almaktadır.

İLANLARDA.com'da NELER YAPABİLİRSİNİZ ?

1- Birden çok şirket ekleyebilirsiniz.......

2- Haber sayfası oluşturabilirsiniz...

 3- Firmanız  için eleman ilanları ekleyebilirsiniz..

4-Firmanızın ürünlerini ekleyebilirsiniz... 

5- Firmanıza özel ilanlar ekleyebilirsiniz....  

 6- Firmanıza özel sayfa oluşturabilirsiniz

7- Firmanıza özel arka plan resmi ekleyebilirsiniz....

8- Eklediğiniz firmanız anında eklenir ve Google’da yerini alır…

İLANLARDA.com'a İŞLETMENİZİ NASIL  EKLERSİNİZ?

www.ilanlarda.com İşletmenizi ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz, böylelikle firma veya iş yerinizin tanıtımını,iletişim bilgilerini, harita üzerinde belirleme ve en önemlisi tüm ilanlarınızı yayınlamanız sağlanacaktır. Müşteriler firma veya ilan  ararken öncelikle Google arama motorunu kullanmaktadırlar. Firmalar kendi web sitelerini oluşturmuş durumdalar. Bazı işletmeler ise halen web sitesi oluşturmamış olabilirler. Bunun için İşletmeler iletişim ve tanıtımlarını yaptırmak için en kolay yolunu seçmektedirler ilanlarda.com ilan sitesi bu amaçla kurulmuş olup; Firmaların ilan tanıtım ve iletişim bilgileri ücretsiz olarak yayınayabilrler.

Ücretsiz ilanlarda ilan sitesi tüm firmaların bilgilerine aynı derecede hassasiyetle yaklaşmakta olup herhangi bir firmanın diğer bir firmadan farklı bir yanı olmadığı ilkesiyle hareket etmektedir. Firma sayfanızı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanız firma sayfanızın daha çok ziyaretçi almasına olanak sağlayacaktır. Böylece firmanızın ziyaretçi sayısı arttıkça google aramalarda üst sıralarda çıkmaya başlayacaktır. 

         İLANLARDA.com

Yorumlar