Ücretsiz bir işletme Sayfa oluşturun!

Ücretsiz bir işletme Sayfa oluşturun!

ilanlarda.com’da Mağazanızı oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi ilan sitemizde bulabilirsiniz.
1/14/2019 10:15:58 AM tarihinde eklendi ve 748 kez görüntülendi.

 Mağazanızı oluşturmak için ihtiyacınız olan şeyleri aşağıda bulabilirsiniz.

1. İşletmenizin adı ve açıklaması

Mağazanızın adı için işletmenizin adını veya insanların işletmenizi aramak için kullanabileceği başka bir adı kullanın. İnsanlara işletmenizin faaliyetlerinden bahsetmek için Hakkında kısmını kullanın.

2. Bir profil fotoğrafı ve kapak fotoğrafı

İşletmenizi en iyi temsil eden fotoğrafları seçin. Çoğu işletme, profil fotoğrafı olarak logolarını kullanmayı tercih ediyor. Kapak fotoğrafı için mağazanızın, ürünlerinizin fotoğrafını veya mevcut pazarlama kampanyanızdan bir fotoğrafı seçin.

Görsel boyutlarını öğrenin
3. İnsanların gerçekleştirmesini istediğiniz eylem

Mağazanızın en üstünde Sayfa ziyaretçilerinizi, internet sitenizi ziyaret etmek veya mağazanızı telefonla aramak gibi bir şey yapmaya yönlendiren bir eylem çağrısı ekleyebilirsiniz.

Eylem çağrısı ekleyin

7/10

On yerel işletmeden yedisi internette bir varlığa sahip olmalarının uzun vadede başarı için önemli olduğunu söylüyor.

ilanlarda.com,da çevrimiçi varlıkların insanların ve markaların bağlantı kurmasını ve bu bağlantıları sürdürmesine nasıl yardımcı olduğunu inceleyin.

Sayfa oluşturduktan sonra ne yaparsınız?
Yeni içerikler yayınlayın.

Mağazanızın tanıtımını yapmaya başlamadan önce Sayfanızı aktif ve bilgilendirici duruma getirmeniz gerekir. Bunun için  Mağazanızı yayınladığınız andan itibaren güncellemeler paylaşmaya başlayın. Yeni fotoğraflar ve güncellemeler Mağazanızı ziyaretçiler için canlı tutmanıza yardımcı olur. Gönderilerinizi öne çıkararak ve bağlantı kurmak istediğiniz kişileri seçerek gönderilerinizin erişimini Mağaza takipçilerinizin ötesine taşıyabilirsiniz.

Mesajlaşmaya başlayın.

İnsanların sorular sormak, iletişime geçmek veya önerilerde bulunmak için işletmenize özel mesajlar göndermesine izin verin. İlanlarda.com linki Mağazanıza, Sayfanıza entegre edilmiştir, bu sayede müşterilerinizle bire bir bağlantı kurabilirsiniz.

Farklı özellikler ekleyin.

Mağazanızı insanlar için daha kullanışlı hale getirmek adına, ilanlarda.com Mağazanıza menünüzü göstermek, hizmetlerinizi listelemek veya mağaza bölümü ile ürünlerinizi sergilemek için özel içerikler ekleyebilirsiniz.

Mağazanızın tanıtımını yapın.

 Mağazanızı oluşturduktan sonra, müşterilerinizi ve listenizdeki kişileri davet ederek sizinle iletişim kurmalarını ve gelişmelerden haberdar olmalarını sağlayın.

Geliştirmeye devam edin.

Mağazanızda insanların işletmenizle nasıl etkileşime geçtiğini görebilirsiniz. Gönderilerinizle eriştiğiniz kişi sayısını ve en çok incelenen içeriklerinizi görürsünüz. Mağazanızın nasıl performans gösterdiğini görmeniz daha iyi bir içerik stratejisi tanımlamanıza yardımcı olabilir.

Bu ücretsiz İlanlarda.com Mağazanızı oluşturmayla ilgili tüm adımları öğrenin.

Yorumlar