Ücretsiz İlan Veren İlan Siteleri

Ücretsiz İlan Veren İlan Siteleri

Türkiye'de Ücretsiz İLAN Hizmeti Veren İlanlarda.com'da İşletmenizi ücretsiz olarak ekleyebilir ve ayrıca ilanlarınızı da verme imkanınız olacaktır.
5/22/2017 8:57:23 AM tarihinde eklendi ve 1509 kez görüntülendi.

 Türkiye'de Ücretsiz İlan Hizmeti Veren İlan Siteleri 

Web sitesi www.ilanlarda.com'a Türkiye’nin her yerinden İşletmenizi ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz, işletme veya ürünlerinizin hem tanıtım hem de ilanlarınızı verebilirsiniz. Müşteriler işletme- ilan veya ürün ararken öncelikle Google arama motorunu kullanırlar. web siteniz olsun veya olmasın. Bunun için İşletmeler ilan ve tanıtımlarını yaptırmak için en kolay yolu seçmektedirler. Türkiye’nin her yerine ilan imkanı sağlayan ilanlarda.com PORTALI bu amaçla kurulmuş olup; işletmelerin tanıtım, reklam ve ilan için her hangi bir ücret talep etmemektedir.

www. İlanlarda.com Bir Çok İlan Sitesinde bulunması gereken özelliklerden fazlasını barındırmaktadır.
NELER YAPABİLİRSİNİZ ?

1- Birden çok şirket ekleyebilirsiniz.......

2- Haber sayfası oluşturabilirsiniz...

 3- İşletmeniz  için eleman ilanları ekleyebilirsiniz..

4-İşletmenizin ürünlerini ekleyebilirsiniz... 

5- İşletmenize özel ilanlar ekleyebilirsiniz....  

 6- İşletmenize özel sayfa oluşturabilirsiniz

7- İşletmenize özel arka plan resmi ekleyebilirsiniz....

8- Eklediğiniz firmanız anında eklenir ve Google’da yerini alır…

ilanlarda.com ilanlar sitesine Tüm Türkiyede günden güne eklenen yeni İşletme ve ilanlar ile hızla büyüyen bir web sitesidir. Sizde işletmenizi ve ilanlarınızı internet ortamına eklemek istiyor fakat bunun için bir bütçe ayırmak imkanınız yok ise ücretsiz ilanlan siesi ilanlarda.com'a hemen firmanızı  e ilanlarınızı ekleyebilirsiniz. işletme- ürün veya ilan eklemek için her hangi bir program bilmenize gerek yoktur. Yapmanız gereken işletme Ekle butonuna basarak işletmenizin bilgilerini yazmak ve gönder butonuna tıklamak. Bundan sonrası editörlerimiz tarafından incelenecektir. Eksik ve yanlış bilgiler düzeltildikten sonra işletmeniz  İlanlarda.com web sitesinde yayınlanacaktır. Sitemize eklenen işletmeler ve kendilerine ait ilanları Google arama motorları tarafından en kısa sürede taranarak başta Google olmak üzere diğer arama motorları sayfalarında yerini almaktadır.

web Sitemizde işletmelerin ve kendilerine ait ilanlarını yayınlanması için ücret alınmamaktadır. PRO üyelerin işletme bilgileri ve ilanları ise sitemizin ilk açılış sayfasında daima en üst sıralarda çıkar ayrıca her sayfada ziyaretçilerin tek tıklamayla ulaşabilecekleri şekilde görünür.

ilanlarda.com sitesine Üye işletmeler işletme ve ilan mağaza sayfanızı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanıza imkanı sağlanmış olup işletme sayfanızın daha çok ziyaretçi almasına olanak sağlayacaktır. Dahası işletmenizin ziyaretçi sayısı arttıkça aynı zamanda google arama moturlarında ön sayfalarda çıkmaya başlayacaktır.

Yorumlar