Vasıta İlanları Diyarbakır

Vasıta İlanları Diyarbakır

ilanlarda.com’un Sunduğu Uygun Fiyat, İlan Ve Reklam Avantajlarından Yaralanabilmek İçin www.ilanlarda.com İnternet İlan Sitesine Üye Olmanız Gerekmektedir.
7/3/2018 1:23:07 PM tarihinde eklendi ve 451 kez görüntülendi.

Diyarbakır’da Satılık Vasıta İlanları

 İlan Sitelerinde Vasıta İlanlarını Ver

Diyarbakır’da Oto Alım Satıcılar Ve Oto Galericiler Portföy Oluşturmak Ve Alıcı Müşteri Bulabilmek İçin İnternet İlan Sitelerine Yıllık Yüklü Bir Bütçe Ayırmak Zorundalar. Bununla Beraber Aylık İlan Verme Sınırı Var Ve Güncelledikleri İlanları İse Yine Aylık Oto İlan Rakamlarından Düşmektedir. Diğer Bir Taraftan Bakıldığında Oto Sektöründe Rekabet Açısından İnternet Arama Motorlarında Veya Üyesi Oldukları Araba İlan Sitelerinde Ön Sayfalarda Yada Üst Sıralarda Görünmesi İçin Ayrıca Doping Ücreti Ödemek Zorundalar. Bir Oto Galericinin Veya Bir Araba Sahibinin Arabasını Satmak İstediğinde Yıllık Üyelik Ücreti Dışında Extra Doping Ücreti Ödemek Zorunda. Doping Ücreti İse Ortalama Her Bir Oto İlanı İçin 450-500 TL’dir

Sonuç Olarak Bakıldığında Diyarbakır’da Bir Oto Alım Satıcının Veya Bir Oto Galericinin Yıllık  Araba İlan Sitelerine  Dopingler Dahil Ödediği Ücret Minimum 10 Bin TL İle 20 Bin TL Arasında Değişmektedir.

 ilan Sitelerinde Vasıta İlanlarını Avantajlı Ver

Diyarbakır Ve Türkiye Genelinde 7 Yıldır İnternet İlan Ve Reklam Sitesi Olarak Sektörde Hizmet Veren ilanlarda.com Diğer Oto İlan Sitelerinden Çok Daha Ekonomik Ve Avantajlar Sağlamaktadır

İlanlarda.com’un  Sunduğu Uygun Fiyat, İlan Ve Reklam Avantajlarından Yaralanabilmek İçin www.İlanlarda.com İnternet İlan Sitesine Üye Olmanız Gerekmektedir.

Yorumlar