Çalışan Memnuniyetini En Çok Düşünen Şirketler

Çalışan Memnuniyetini En Çok Düşünen Şirketler

internet girişim web sitelerinin yaygınlaşmaya başlamasından sonra iş veren ve çalışan konseptleri değişmeye başladı. Patronlar artık “Lider” olmaya başladı
2/12/2020 5:29:29 PM tarihinde eklendi ve 730 kez görüntülendi.

  İNTERNET GİRİŞİMCİLERİ VE İNTERNET İLANLARI

www.ilanlarda.com ilan sitesi; İnternet dünyasının bu kadar ön plana çıkmasının asıl sebeplerinden bir tanesi sürekli kendini geliştiren sektörlerden olmasıdır. Girişimde bulunan ve dünyada herkes tarafından bilinen internet girişimcilerin başarısının arkasında aslında firmaların çalışanlarına sunduğu imkanlardır.

ilanlarda.com ilan portalı;İnternet girişim firmalarının yaygınlaşmaya başlamasından sonra iş veren ve çalışan konseptleri tamamen değişmeye başladı. Çünkü başarının sırrı; çalışanın motivasyonu olduğunu kanıtlamış oldu bu firmalar. Patronlar artık “Lider” olmaya başladı ve hızlı gelişmenin farkına vardı.

Çalışan Memnuniyetini En Çok Düşünen Şirketler

Google

“Çalışanlarına harika imkanlar sağlayan firmalar” cümlesini duyunca genel kitlenin aklına ilk gelen firma Google’dır! Diğer bütün herkesi imrendirecek bir ofis ortamına sahipler. Sektörden olan olmayan bütün herkesin Google’da çalışmak isteyeceği kesindir.

Bu firma çalışanlarını için elinden gelen  her şeyi yapıyor. Gurme yemekler, kendi bünyesindeki spor salonu, çamaşırhane, kuaför, bowling alanı, ile çalışanlarına mükemmel bir çalışma ortamı sunuyor ve bunların tamamı kendi çalışma alanları içinde ücretsiz. Çalışanlarına yıllık 10.000 $’a kadar öğrenim kredisi sunuyor. Seyahate çıkmak isteseniz kendi bünyesinde araç yıkama, yağ değişimi ve yine kendi bünyesinde çocuklu çalışanları için çocuk bakımı ve yardım hizmeti de sunuyor.

Google’ın teknoloji devi olmasının en büyük nedenlerinden bir tanesinin uyguladığı bu politika oldu.

         www.ilanlarda.com

Yorumlar