Emlak Bayilik Şatları

Emlak Bayilik Şatları

Emlak Bayilik veren şirketler ile bu tip girişimci ve işletmeciler birbirinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyor aslında.
11/2/2017 2:18:12 PM tarihinde eklendi ve 562 kez görüntülendi.

      Emlak Bayilik Şatları

Emlak Hizmetleri yaşamın her kanalında her şekilde karşımıza çıkan önemli bir alandır. İnsanlığın başından beri farklı şekillerde ortaya çıkan Emlak işlemleri hala devam etmekte ve kendini geliştirmektedir. ONKO Emlak Bayilik ise günümüzde dikkati çeken firmadan bir tanesidir.  Özellikle Türkiye pazarında kendini kanıtlamıştır.

Hem arsa hem ev hem de dükkan kiralama fırsatları sunan  ayrıca bayilik hizmeti de sunan bir firmadır. Ayrıca Franchise  hizmetinden de yararlanır.

Franchise katkıları saymak gerekir ise bayilik amaçlı başvuran işletmeye destek ve eğitim fırsatları oluşturabilir. 

Tüm bu durumların ana nedeni olarak ise farklı amaçlarla kendini kanıtlamış isimler dikkat çeker.

ONKO Emlak Bayilik her şekilde dikkat çekmeyi başarır. Ayrıca şirket fazla masraf yapmayı engelleyerek gerekli hizmeti gösterir. Bu durum da pek çok artı kazanmasına destek sağlar. İşletmelere kendi kendilerine geçinme ve yetişebilir fırsatlar sunar. En az maliyet ve en kolay yolla bayilik oluşturabilir. 

Her fırsattan yararlanan bir imkan sağlar. Temsilciler başarılı olmalı ve işlerini kanıtlanabilir olması da ONKO Emlak Bayilik için ne kadar başarılı olduğu kanıt niteliği taşır. 

Emlak konusunda etkin ve ekonomik hale getirilir.  Emlak sektörü her zamana gelişen  ve gelişmeye devam den bir sektördür. Kendini ne kadar geliştirdiği ise göz ardı edilemez.

Emlak denilince akla sadece ev hele de dükkan,  arsa kiralama da yapılmaktadır. İşletmelerin her evden ne kadar fazla para aldıkları ve kiraladıkları veya sattıkları evlerden ne kadar para aldıkları bilinen gerçektir.

En az yatırım ile en fazla geri dönüş sağlamak sizin elinizdedir.  Kurumsal olarak kendini kanıtlayan ve alanında uzmanlarla çalışmayı önemseyen bir şirket olma yolunda devam etmektedir.

Emlak her zaman eğitim alınan kişiler tarafından yapılması gerekmeyen bir alandır. En az yatırım ile işe başlamayı etkilenmeyen bir yoldur.

Farklı bir iş yaprak sadece para kazanmak amaçlı Emlakçılık yapmak gerekmeyen bir alandır.  Farklı eğitim ve işlerde çalışsalar da Emlak işinde işlerini devam ettirebilirsiniz.

Bu kişiler faklı iş alanlarında çalıştıkları için müşteri gözü ile de işlere bakarak farklı  bir bakış açısı geliştirdiler. Bu da başarılı olmalarında ekstra katkı sağlayabilen bir özellikte bulunmalarını etkiler.

Güven ve kalite bir arada sunulmaya özen gösterilir.  onko Emlak Bayilik her alanda hizmet vermektedir. Franchise hizmetinden de yararlanan firma gerekli gördüğü alanlarda bayiliklere eğitim desteğinde bulunabilir.

ONKO Emlak Bayilik şartları
  • Yaşanılan şehir özellikleri ve coğrafi şartları

  • İletişim becerisi yüksek işletme sahipleri

  • Gerekli sermaye birikimi

  • İşletme açılacak alanın genişliği

  • İş yapacak işletme sahiplerinin becerileri

Firma Bilgileri

 

Yetkili Firma

ONKO Emlak

Kuruluş

1993

Toplam Çalışan Sayısı

Belirtilmemiş

Toplam Şube Sayısı

2

Hedeflenen şube sayısı

200

 

Franchise Bilgileri

 

Minimum Nakit İhtiyacı

 20.000 TL

Minimum Şube Açılış Maliyeti

15.000 TL

İsim Hakkı Bedeli

5.000 TL

Yatırımın Ortalama Geri Dönüş Süresi

 Belirtilmemiş

Ortalama Kar Marjı

% 100

Gelirden Pay

Alınmıyor

Yorumlar