Reklam İle Kazanç

Reklam İle Kazanç

Reklam ile kazanmak Sitemize eklenen şirketler ve ilanlar Google arama motoru tarafından en kısa sürede taranarak ön sayfalarında yerini almaktadır.
2/12/2020 11:16:58 AM tarihinde eklendi ve 724 kez görüntülendi.

Reklam İle Gelen Kazanç

www.ilanlarda.com ilan platformu İşletmenizi ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz, böylelikle firma veya iş yerinizin hem tanıtım hem de iletişim bilgilerini paylaşmanızı sağlayacaktır. Müşteriler firma ararken öncelikle Google arama motorunu kullanmaktadırlar. Firmalar kendi web sitelerini oluşturmuş durumdalar. Bazı işletmeler ise halen web sitesi oluşturmamış olabilirler. Bunun için İşletmeler ilan ve tanıtımlarını yaptırmak için en kolay yolu seçmektedirler. ilanlarda.com ilan sitesi bu amaçla kurulmuş olup; Firmaların tanıtım ve ilanları en iyi şekilde yapmalarını sağlamaktadır.

İLANLARDA.com Çok Bilgi İlan Platformu

ilanlarda.com ilan portalında sizde tüm ilanlaraınızı internet ortamına eklemek istiyor fakat bunun için bir bütçe ayırmak istemiyorsanız ücretsiz olarak  hemen firmanızı ekleyebilirsiniz. Firma eklemek için her hangi bir program bilmenize gerek yoktur. Yapmanız gereken Firma Ekle butonuna basarak işletmenizin bilgilerini yazmak ve gönder butonuna tıklamak olacak. Bundan sonrası editörlerimiz tarafından incelenecektir. Eksik ve yanlış bilgiler düzeltildikten sonra işletmeniz www.ilanlarda.com sitesinde yayınlanacaktır. Sitemize eklenen firmalar Google arama motorları tarafından en kısa sürede taranarak başta Google olmak üzere diğer arama motorları sayfalarında yerini almaktadır.

Sitemizde firma ve işletmelerin yayınlanması için hiçbir ücret alınmamaktadır. Premium olmak isteyen firma işletmelerin ilanları ise sitemizin ilk açılış sayfasında daima en üst sıralarda gözükmekte ayrıca her sayfada ziyaretçilerin tek tıklamayla ulaşabilecekleri şekilde her sayfada gözükmektedir.

Eğer Firma bilgileri yanlış eklenmiş veya eksik eklenmiş ise iletişim sayfasında veya bilgi@ilanlarda.com mail adresinden bize bunu bildirebilirsiniz. Editörlerimiz firma telefon numarasını arayarak firma bilgilerine ulaşıp böylece doğru firma bilgilerinizi ziyaretçilerinize ulaşmasına yardımcı olacaklardır.

İlanlarda.com ile kazanç

Ücretsiz ilan sitemiz firmaların  bilgilerine aynı derecede hassasiyetle yaklaşmakta olup herhangi bir firmanın diğer bir firmadan farklı bir yanı olmadığı ilkesiyle hareket etmektedir. Firma sayfanızı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmanız sayfanızın daha çok ziyaretçi almasına olanak sağlayacak. Böylce işletmenizin ziyaretçi sayısı arttıkça şiz de daha çok iş yapma ve kazanma imkanına sahip olabilirsiniz.

     İLANLARDA.com

Yorumlar